Taas on kulunut hetkisen aikaa viime kirjoituksesta, mutta tässä on ollut niin paljon kaikenlaista, pakkaamiset, muutot, purkamiset, siivoamiset , paperisoden hoitamiset.. ja jossain välissä pitäisi opetella elämäänkin… kai?
Onneksi suurin osa sossu yms. lapuista on hoidettu, työkkäriin menevä paperi pitää vielä täyttää ja postittaa, sekä hakea asumistukea tähän uuteen asuntoon, sitäkin kait muutaman euron kuitenkin saa.

"Tuhlasin" viime viikolla.. Ostin nimittäin keittiöön ruokailuryhmän, lasipöytä ja neljä tuolia, maksoivat kirpputorilla yhteensä "hurjat"  33€, kannattava löytö mielestäni siis. Varsinkin kun ottaa huomioon, ettei pöydässä tai tuoleissa ole kulumisen jälkiä, tai naarmuja juuri  lainkaan, yhdestä tuolista puuttuu sellainen pieni muoviosa, mutta sen huomaa vain osaa katsoa.  Hehkutin uudesta kirpparilöydöstä H:lle, ja kun hän tuli käymään, niin hän kertoi että hänen oma keittiön ruokailuryhmänsä on juuri samanlainen.. xD. Hänellä tosin on musta lasipöytä, minulla kirkas..  En edes muistanut että H:lla on samanlainen pöytä kun tuota omaani kirpparilla katselin. Noh, haitanneeko tuo,  ei kukaan meidän molempien keittiössä yhtä aikaa istu, joten tuskin huomaa että pöydät ovat samanlaiset  ja meillä on kuitenkin niin erilainen muu sisustusmaku, joten ei meille sentään ole identtisiä koteja tulossa. Tosin.. olimme toisistamme tietämättä katselleet myös samanlaisia parvekekalusteita xD. Noh, tämän ehkä selittää se, että  molemmat, sekä tuo ruokailuryhmä, että parvekekalusteryhmä, ovat  melkein halvinta mitä markkinoilta löytyy..  Niin, olishan se  kiva ostaa laatua joskus (koska usein pitää paikkansa se, että ”köyhällä ei ole vara ostaa halpaa”), mutta ei näillä tuloilla, ja ei näillä hinnoilla.

Kummaa,  onkohan se tämä kevät, vaiko oma asunto, mutta nyt on siivoaminenkin maistunut paljon paremmin.. koska pakko myöntää, että en ole viima aikoina juurikaan siivonnut, mutta nyt, pari viimmeistä päivää olen jaksanut siivota, ja pitää kodin siistinä. Se on kivaa, on nimittäin todella ihanaa tulla kotiin, puhtaaseen kotiin, ilman että tarvitsee aloittaa heti siivoamista, tai ilman että tavaroita ja sotkua on ympäriinsä.
Itse olen kuitenkin esim.  sisutamisessa hyvin minimalisti, enkä halua, että kotona on esim. ylimäärärisiä esineitä esillä. Esim. posliiniset lasikoristeet  kirjahyllyssä ovat mulle ihan hirveä ajatus :O. Ehkä joku yksi iso koriste-esine kirjahyllyn päällä on ihan ok, mutta hyllyllinen lasikissoja tai –koiria kirjahyllyssä  on jotain aika kammottavaa :D

Minusta on ollut viimeisen kuukauden aikana  aivan ihanaa seurata erää ystäväni kuoriutumista toukasta perhoseksi.. Hänellä on ollut melko suuri elämänmuutos menossa, mutta yksi näkyvimmistä on se,  miten hänen pukeutumisensa on muuttunut.
Hän on pukeutunut ennen hyvin käytännöllisesti  ja osin poikamaisesti, mm. reisitaskuhousuihin, maihareihin yms.  Ei sillä että käytännöllisessä tai poikamaisessa pukeutumisessa olisi mitään vikaan,  ei toki.  Viime aikoina hän on löytänyt paljon vaatteita mm. kirpputorilta, ja hän on myös töissä eräässä vaatekaupassa, josta hän välillä ostaa henkilökunta alennuksella vaatteita. Minusta oli aivan ihanaa, suloista ja suorastaan söpöä, kun hän tuli erään shoppailupäivän jälkeen luokseni,  valloitti olohuoneeni lattian ja alkoi esitellä vaatelöytöjään.  Ja millaisia vaatteita! Upeita, naisellisia paitoja, toppeja, huiveja jne.. Hänestä on kuoriutumassa varsinainen perhonen :). Ei hän silti varmasti hylkää reisitaskuhousujaan tai maihareitaan, mutta miksi pitäisikään, ne ovat osa hänen pukeutumistaan ja identiteettiäään  ja sopivat hänelle,  mutta aina joskus asua voi maustaa jollain naisellisemmalla jutulla.
Tutustuessamme viime kesänä,  en olisi voinut hänen kuvitellakaan kulkevan sellaisessa lyhyessä kesämekossa, jonka hän on ostanut tätä kesää varten.. 
Eikä minua eniten ilahduta edes se materiaalinen puoli.. eli ystäväni vaatetyylin muuttuminen,  vaan se, miten hänen itsetuntonsa on muuttunut,  ja se, että hän uskaltaa ja haluaa käyttää tuollaisia vaatteita, se on tässä SE juttu  :).