Taas on vierähtänyt aikaa, luvattoman kauan, viime päivityksessä. Elämässä on tapahtunut paljon ja sitten kuitenkin, ei oikein mitään.

Alan kohta pelottavasti muistuttaa jonkun sortin mummoa?
Tarkoituksena olisi viikonlopun aikana keittää mustikkahilloa.. ja ensi viikolla pitäisi ostaa myös kanttarelleja, ja pakastaa niitä. Sekä, tarkoituksena olisi tehdä ystävälle hänen pyynnöstään villasukat, ja lapaset. Ja ennen kevättä olisi aikaa neuloa kaverin tulevalle lapselle jotain söpöä, vaikkapa sukat.
 Hmm..kuulostikohan toi teksti nyt ihan vajaa 3-kymppisen naisen tektiltä.. ehkä ennemminkin siinä 60 ikävuoden ja kuoleman välillä keikkuvan harmaa hapsisisen mummon..:P

Mutta, sienistä, marjoista ja muista pakastimeen päätyvistä herkuista tulikin mieleeni,  pitää ottaa uudelleen esille H:n kanssa suunittelmamme asia, nimittä, se, että ostaisimme kimppaan pakastimen. Tarkoitus olisi maksaa se puoliksi, mutta pitää sitä minun asunnossani, koska minulla on paremmin tilaa.
 Sekä minulla, että H:lla on molemmilla vain pakastinlokerot jääkaapeissamme, ja valitettavasti olemme molemmat parantumattomia hyvän ruoan ystäviä, joten pakastettavaa ja säillöttävää molemmilla olisi. Lisäksi olisi tietysti kiva, jos voisi pakastaa esim. ruokajonosta, tai kaupan tarjouslaarista haalittuja liha- ja juustopaketteja. Niistä olisi niin kovasti hyötyä silloin, kun rahat on loppu, olisi mahtavaa löytää pakastimen perältä  alelaaristo ongittu pihvipaketti ja kanttarelleja, niistä saa halvalla valkosipulikermaperunoita, pihvejä ja kanttarellikastiketta, ateria, joka kelpaa vaativammallekin syöjälle.. eikä hinta päätä huimaisi.. kun vain ensin saisi sen pakastimen.

Kesällä innostuin myös taas ihan uudella tavalla kirppareista, ja teinkin H:n kanssa kirppareita kierrellessä muutaman kivan vaatelöydön. mm. viimmeksi yksi ruskea paita. Nyt pitäisi seuraavaksi metsästää kirpparilta sekä syys- että talvitakki, ja mielellään muutamat kengät. Tällähetkellä omistan vain lenkkarit ja sandaalit..

Kesä todella meni jotenkin vilistäen.. nyt havahdun siihen, että on ihan kohta syyskuu :O, mutta ei se haittaa, se oli mukava, lämmin, ja pitkästä aikaa erilainen kesä. Kaiken kaikkiaan kesästä jäi hyvä fiilis, ja ehkä vielä on hieman sitä kesääkin jäljellä, toivotaan niin ainakin.
Tämä oli erilainen kesä, eka vapaa kesä vuosiin.. ihanakin. Melkein koko ajan olin menossa jonnekin, tai tulossa jostain. Toistaalta se on ollut raskasta, ja toisaalta, hyvinkin piristävää. Ihanaa kun on ollut muutakin tekemistä kuin se ainainen himassa istuminen, sosiaalinen elämä piristää joskus :).
Toisaalta taaas..  mikä syksyllä sen parempaa, kuin istua kynttilöiden valossa, punkkulasi kädessä, hyvän kirjan ääressä sohvannurkassa, tai vai  tuijottelemassa tähtitaivaalle parvekkeella vilttiin kääriytyneenä ja poltella hitaasti röökiä, kaakaota juoden, mieluiten yksin- ihan omaa itselleen pyhittäen, ja sosiaalista elämää joskus pakoillen.

Syksy tulee uhkaavasti päälle, ja ehkä minullakin on hetki enemmän aikaa istua koneella, ja päivitellä tännekin taas jotain, jopa asiapitoisempaa tekstiäkin välilllä, tämä nyt oli tälläinen tuokikuva minun arjesta tällähetkellä.